De beste Apple Watch voor jouw gezondheid

Er zijn natuurlijk vele Apple Watches op de markt en soms is het lastig om de juiste uit te kiezen. Het is belangrijk om te kijken naar wat jij zoekt. Wil je op de hoogte blijven van jouw gezondheid en dit ook meten? Dan zijn er verschillende Apple Watches waarbij je diverse metingen kan doen. Zoek je een eenvoudige Apple Watch waarbij je alleen je hartslag wil bijhouden of wil je gebruik maken van alle gezondheidsmetingen die een Apple Watch kan aanbieden. Wij zullen ons richten op een aantal modellen en de verschillende gezondheidsaspecten die je kan meten. Zodat jij de juiste keuze kan maken.

Zuurstofsaturatie senor

Wil je op de hoogte blijven van alle gezondheidsaspecten inclusief je zuurstofgehalte. Dan is het goed om te kijken naar de modellen Apple Watch Series 6 en 7. De Apple Watch Series 6 en 7 heeft een zuurstofsaturatie sensor. Met deze sensor krijg je een idee van het zuurstofgehalte in je bloed. Aan de hand van een rode en infrarode licht wordt er een polsmeting gemaakt. Deze meting heeft nog geen accurate meting, maar dit zal in de toekomst zeker nog verbeterd worden. Apple ziet dit meer als een inzicht in jouw welzijn. Daarnaast hebben beide modellen een ECG + optische hartslagsensor hierdoor wordt je hartslag nauwkeuriger gemeten. Hier zit uiteraard ook een hoog prijskaartje aan.

Valdetectie

Wil je toch meer een eenvoudigere Apple Watch kijk dan eens naar een Apple Watch series 4. Wil je voor een Apple Watch gaan die ook nog eens voordelig is dan is het goed om te kijken naar een refurbished Apple Watch Series 4. Met een refurbished Apple Watch kom je niet alleen voordeliger uit maar draag je ook bij aan het verminderen van CO2-uitstoot. Een groenere wereld betekent ook een gezondere leefomgeving. De refurbished Apple Watch Series 4 heeft een valdetectie. Op deze manier belt de Apple Watch naar hulpdiensten als je niet meer reageert. Met dit model kan je ook je slaapritme meten en dit bijhouden. Dit geldt overigens ook voor de Apple Watch SE.

Workout bijhouden

De Apple Watch Series 3 is meer geschikt voor basisgebruik. Met dit model kan je op de hoogte blijven van al je workout gegevens. Denk hierbij aan je calorieverbranding, je hartslag en afgelegde kilometers. De Apple Watch Series 3 is perfect voor de gebruiker die niet al te veel wil meten maar toch wel graag zijn workout en hartslag wil bijhouden. Dit model beschikt niet over een valdetectie zoals bij de Apple Watch Series 4 of Apple Watch SE. Daarnaast heeft het ook geen zuurstofsaturatie sensor, zoals bij de Apple Watch Series 6 of 7.

Wil je niet al te veel uitgeven dan is het handig om te kijken naar een refurbished Apple Watch. Bij Refurbished.nl is er een groot assortiment van Apple Watches. Uiteraard kan jij zelf de keuze maken voor jezelf en bekijken wat voor jou belangrijk is. Daarnaast heb je zekerheid, omdat je bij Refurbished.nl altijd 3 jaar garantie ontvangt!