De populairste badkamerstijlen

Er zijn veel verschillende badkamerstijlen en iedere stijl creëert zo z’n eigen sfeer en uitstraling. We snappen dat het best lastig kan zijn om een stijl te kiezen voor je nieuwe badkamer. Je wil natuurlijk dat deze perfect bij je past! Daarom hebben we de populairste badkamerstijlen voor je op een rijtje gezet.

Moderne badkamer

Een van de meest gekozen badkamerstijlen is de moderne badkamer. Deze badkamers staan bekend om de strakke en minimalistische uitstraling. Een moderne badkamer is voorzien van comfort, meubels met een strakke uitstraling en trendy tegels. Je zult in een moderne badkamer dan ook niet snel felle kleuren of drukke prints tegenkomen. Denk je dat een moderne badkamer iets voor jou is? Bij Sani4All staan we voor je klaar om je te adviseren over je nieuwe badkamer.

Luxe badkamer

Deze badkamerstijl kenmerkt zich door de productkeuze en de combinatie van deze producten. In een luxe badkamer wordt er gekozen voor producten met hoogwaardige kwaliteit en extra functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een regendouche of een Sunshower. Omdat luxe badkamers zich niet kenmerken door bepaalde kleuren en materialen, wordt de stijl vaak gecombineerd met een andere stijl. Zo is een combinatie van een design badkamer met luxe elementen een populaire keuze.

Betonlook badkamer

Betonlook badkamers zijn op het moment enorm populair. Deze badkamers staan bekend om de stoere en industriële uitstraling. Daarnaast kun je betonlook op veel verschillende manieren toepassen in de badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor betonlook tegels of een betonlook waskom. De betonlook elementen kun je dan eenvoudig combineren met andere kleuren en elementen. Dit zorgt ervoor dat je met een betonlook badkamer veel verschillende kanten op kunt.

Industriële badkamer

Ben je op zoek naar een strakke, stoere én moderne badkamer? Dan is een industriële badkamer misschien wel iets voor jou. Er wordt in deze badkamers een combinatie gemaakt tussen onbewerkte materialen en moderne vormen. Denk bijvoorbeeld aan een natuurstenen wastafel, gecombineerd met zwarte kranen. Maar ook natuurlijke materialen komen vaak voor in industriële badkamers, denk bijvoorbeeld aan hout(look).

Persoonlijk advies

Er zijn natuurlijk nog veel meer badkamerstijlen mogelijk. Zou je graag advies willen ontvangen over welke badkamerstijl bij jou past? Neem dan een kijkje op sani4all.nl voor meer inspiratie of kom langs bij een van onze winkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. Ook kunnen zij een 3D-ontwerp voor je maken zodat je precies weet hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien!