Groene keuken

Groen is een keukenkleur die langzaam in opkomst is. Dat snappen we ook wel, het is een hele diverse, maar makkelijk te combineren kleur. Er zijn verschillende groentinten beschikbaar voor keukens en iedere tint creëert weer een eigen uitstraling. Wil je meer weten over groene keukens? Lees dan snel verder.

Mat of hoogglans groene keuken

Als je kiest voor een groene keuken, heb je de keuze uit een matgroene of hoogglans groene keuken. Beide hebben hun eigen kenmerken en creëren een andere sfeer. Zo oogt een matgroene al snel wat strakker en moderner, waar een hoogglans groene keuken meer een landelijke uitstraling heeft. Dus niet alleen de tint groen heeft invloed op de uitstraling, ook de finish van de keuken. Bedenk daarom welke uitstraling jij graag wil creëren en wat bij je past!

Groene keuken combineren

Een groene keuken kun je op verschillende manieren inrichten en samenstellen. Waar de een gaat voor een volledig groene keuken, inclusief werkblad, combineert de ander liever groene fronten met een andere kleur. Je kunt dus kiezen voor een keuken met alleen groene fronten en deze combineren met een andere kleur werkblad. Maar als je dit te veel van het goede vindt, of misschien wel opzoek bent naar een speelser effect. Dan kun je ook kiezen voor een combinatie van twee verschillende kleuren fronten. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte kastenwand met een groen kookeiland ervoor. Zo zijn er verschillende combinaties te maken.

Soort werkblad groene keuken

Je kunt een groene keuken met verschillende kleuren en materialen werkbladen combineren. Een veel gekozen combinatie is groen met een marmerlook werkblad. Dit geeft de keuken een luxe en moderne uitstraling. Wil je liever een landelijke keuken? Dan kun je een combinatie maken met een houtlook werkblad. Ga jij toch voor een moderne keuken? Dan is een zwart werkblad een goede keuze voor jou. Wil je graag meer informatie opdoen voor je nieuwe groene keuken? Neem dan eens een kijkje op kitchen4all.nl.

Complete ontzorging

Ben je opzoek naar een groene keuken? Breng dan eens een bezoekje aan een van onze keukenwinkels. Daar vindt je verschillende groene keukens, maar ook andere opstellingen en stijlen. Zo kun je precies zien wat bij je past. Misschien wilde je wel een groene U-keuken, maar past een L-keuken toch beter bij jouw ruimte. Onze adviseurs zijn er in de winkel om je te helpen met de opstelling en samenstelling van de keuken. We zijn er bij Kitchen4All namelijk om je compleet te ontzorgen, je staat er dus niet alleen voor!