Beste mini vriezers van 2024 op een rij

Goede apparatuur voor in de keuken is van cruciaal belang als je goed wilt kunnen koken. Een van de dingen die je echt niet mag missen is een vriezer. Met een vriezer ben je in staat om al jouw vlees, vis en brood lekker vers te houden. Nu is het nadeel alleen wel dat een vriezer aanzienlijk wat plek in beslag kan nemen. Lang niet iedereen heeft hier dan ook de ruimte voor. Gelukkig is er een alternatief waar je voor kunt kiezen: de mini vriezer. Wij laten je vandaag meer zien over de beste mini vriezers die je op dit moment allemaal kunt vinden!

De beste mini vriezers van dit moment (2023)

Tomado TFM4401W

Als je op zoek bent naar een mini vriezer die aan alle verwachtingen voldoe dan raden wij je aan om te kiezen voor dit model. Dit is een product wat afkomstig is van een bekend merk op het gebied van vriezers. Wanneer we kijken naar de reviews van de mini vriezer dan zien we dat deze erg positief zijn. Dit komt onder andere door het feit dat deze mini vriezer erg prettig in gebruik is. Hij is voorzien van een energielabel E. Dit maakt het een vrij zuinig apparaat om voor een langere tijd aan te hebben. Daar  komt bij dat deze mini vriezer wordt geleverd met een handig bakje voor je ijsklontjes. Je kunt de twee vakken gebruiken voor het opbergen van je boodschappen. Een prima mini vriezer die goed koelt, wat heb je nog meer nodig? Even de voordelen op een rijtje: 

 • Deze mini vriezer is voorzien van de beste kwaliteit materialen
 • De reviews van deze mini vriezer zijn erg positief

Salora FRB3200BL

De meeste mini vriezers die je kunt kopen zijn wit. Echter, het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur. Met deze zwarte mini vriezer weet je bijvoorbeeld zeker dat je bent voorzien van een mini vriezer die prachtig zal staan bij jou in de keuken. De mat zwarte kleur oogt erg rustiek en blijft ook nog eens lang mooi. In de mini vriezer zelf vinden we een tweetal verschillende vakken. Hiermee kan je bijvoorbeeld je drankjes en je eten apart bewaren. Hou wel rekening met het feit dat deze mini vriezer is voorzien van een F label. Dit maakt het niet de meest zuinig optie die je op dit moment kunt vinden. Los van dit kleine nadeel is het gelukkig een prima mini vriezer om in huis te halen. Laten we nog even kort kijken naar de belangrijkste voordelen van de mini vriezer die je hier ziet staan. 

 • Deze mini vriezer heeft een unieke zwarte kleur
 • Het vak maakt het opbergen erg prettig 

Exquisit GS111-040EW

Het is natuurlijk mogelijk dat je op zoek bent naar een mini vriezer maar dat je toch even wat meer spullen kwijt wilt dan andere mensen. In dit geval raden wij je aan om te kiezen voor deze mini vriezer. Deze mini vriezer heeft een inhoud van 64 liter. Dit maakt hem net even wat groter dan de andere modellen uit dit lijstje. Een groot voordeel van deze mini vriezer is het feit dat hij is voorzien van een drietal verschillende vakken. Deze vakken maken het mogelijk om al je spullen gescheiden van elkaar te houden. Handig als je bijvoorbeeld ook van plan bent om je vlees in de vriezer te bewaren. Je kunt hieronder nog even de belangrijkste voordelen van deze mini vriezer op een rijtje terugvinden: 

 • Door de drie vakken heb je genoeg ruimte voor spullen
 • Door de grote omvang kan je wat meer boodschappen kwijt

Veripart VPMV50 

Ben je opzoek naar een goede mini vriezer? Dan is dit de mini vriezer waarvoor je moet kiezen. Hij heeft een draairichting van de deur die je zelf kan aanpassen. Hierdoor past je mini vriezer in ieder keukenkastje. De afgedekte condensor zorgt ervoor dat je extra energie en daarmee extra geld bespaard. Hierdoor heeft ook je mini vriezer bijna geen onderhoud nodig. Behalve dat je wel een paar keer per jaar de vriezer moet ontdooien. 

Dit is een mini vriezer die perfect is voor als je een kleine studio hebt of ook een vriezer in je vakantiehuisje wil hebben. Je kan er voor ongeveer twee personen aan eten in bewaren. Hij is heel gemakkelijk te installeren. Al met al vinden wij dat de Veripart VPMV50 erg geschikt is voor wanneer je opzoek bent naar een goede en betaalbare mini vriezer. 

Zanussi ZFX31401WA

Tijd om door te gaan met de volgende mini vriezer van ons lijstje. Deze mini vriezer is een prima keuze voor alle mensen die op zoek zijn naar een compacte vriezer. De vriezer heeft ook weer een tweetal vakken. Dit maakt het mogelijk om je ijsblokjes een eigen plek te geven. Veel mensen vinden dit een erg prettige mini vriezer om in gebruik te nemen aan alle positieve reviews te zien. Zo zijn er velen die erg blij zijn met het feit dat de mini vriezer nagenoeg geen geluid maakt. Mocht je hem op je kamer hebben staan dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over het eventuele lawaai. Daar komt bij dat deze mini vriezer stevig op de grond kan staan en dat hij is voorzien van een praktische indeling. Dit in combinatie met het feit dat het een bekend merk is, maakt het een prima optie om vandaag nog voor te kiezen. De belangrijkste voordelen van deze mini vriezer zijn als volgt: 

 • Deze mini vriezer maakt erg weinig lawaai wanneer hij aan staat
 • Dit merk staat bekend om de uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Bomann GB 7236

Op de laatste plaats is het mogelijk om te kiezen voor deze vriezer van Bomann. Het is niet het meest bekende merk wat je op dit moment kunt vinden. Hier moet je je alleen niet door laten weerhouden. Het is namelijk echt zo dat de mini vriezers aan alle eisen voldoen die je er maar aan kunt stellen. Zo is het een merk wat gebruik maakt van de beste kwaliteit materialen. Ook is het een mini vriezer die zeer weinig stroom gebruikt wanneer je hem aan hebt staan. Een klein nadeel is wel het feit dat de wanden en de deur van de mini vriezer vrij dik zijn. Dit zorgt ervoor dat er wat minder ruimte vrij is voor je spullen. Wel zijn er drie rekken die je kunt gebruiken voor het stallen van je spullen. Een prima mini vriezer voor een zeer schappelijke prijs, wat zou je nog meer kunnen wensen?

 • Deze mini vriezer heeft een zeer lange levensduur
 • Door het zuinig energielabel verbruikt hij weinig stroom

Beste koop tips: waar op letten bij het kopen van een mini vriezer

Een mini vriezer is dus echt een handige aanwinst voor alle mensen die niet zoveel ruimte hebben in huis. Je kunt kiezen voor een van de bovenstaande opties. Echter, het is natuurlijk ook mogelijk om zelf even op zoek te gaan naar een leuke aanwinst. Wel is het hiervoor van belang om de juiste info achter de hand te houden. Hieronder hebben we het wat makkelijker voor je gemaakt door een aantal handige tips en tricks op een rijtje te zetten. Neem deze zeker mee bij het kopen van je mini vriezer:

 • Hou je budget in gedachten – veel mensen willen niet de hoofdprijs betalen voor het kopen van een nieuwe mini vriezer. Een van de beste manieren om dit mogelijk te maken is om goed te denken aan het budget wat je in gedachten hebt. Dit maakt het mogelijk om een selectie te maken met mini vriezers die passen bij hoeveel je te besteden hebt. Hierdoor is het niet meer mogelijk om teveel te betalen. Voor mensen met een zeer strikt budget is het mogelijk om mini vriezers te kopen tegen een bodemprijs. Zolang je kiest voor een wat bekender merk is het ook met een laag budget mogelijk om een prima mini vriezer in huis te halen.  
 • Weet wat je wilt hebben – de volgende tip is alle wensen die je hebt op een rijtje te zetten als je op zoek bent naar een nieuwe mini vriezer. Zo moet je bijvoorbeeld weten of je wel of geen vakjes voor blikjes wilt hebben. Ook zijn er mini vriezers die het mogelijk maken om je flessen horizontaal neer te leggen. Zo zijn er nog veel meer dingen die je kunt vinden bij het kopen van een mini vriezer. Door al je wensen op een rijtje te zetten is het vinden van een goede optie een stuk makkelijker dan je in eerste instantie zou denken. 
 • Sta stil bij de maten – komt het aan op mini vriezers dan zien we dat de maten van de mini vriezers aanzienlijk uiteenlopen. Het is dan ook echt belangrijk om goed na te denken over de maat die je wilt hebben voordat je er zomaar eentje kiest. De grootte van de plek waar de mini-vriezer moet worden geplaatst is dan ook doorslaggevend bij het kiezen van de maat. Ben je van plan om de mini vriezer mee te nemen op vakantie dan is het mogelijk om te kiezen voor de speciale campingmaatjes. Deze maten zijn zo compact dat het mogelijk is om de mini vriezer gewoon in de caravan of tent te zetten.  
 • Kijk naar de functies – wij raden je ook aan om te kijken of je nog bepaalde functies wilt hebben voor jouw mini vriezer die het gebruiksgemak verhogen. Het is belangrijk om bij het kopen van een mini vriezer dan ook altijd even de specificaties langs te lopen. Zo zijn er bijvoorbeeld mini vriezers te vinden waar een lampje in zit. Daarnaast moet je kiezen of je de mini vriezer op een andere plek kunt neerzetten. Als je van plan bent om de vriezer vaak te verplaatsen voor op de camping dan is het handig om een niet al te zwaar model te kiezen. Hou je van luxe dan kan je ook nog eens gaan voor een mini vriezer met een glazen plaat aan de voorzijde. 

Mocht je zelf op zoek gaan naar een nieuwe mini vriezer dan is het echt van belang om de tips en tricks van hierboven mee te nemen bij je zoektocht. Deze zorgen er namelijk voor dat de kans veel groter is dat je uit zal komen bij de mini vriezer die past bij wat je zoekt. Het is bij ons op de site ook mogelijk om te kiezen voor een groot aantal andere producten. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een mini koelkast dan kan je hier via onze site nog veel meer informatie over vinden. 

Achtergrond: wat is een mini vriezer en welke soorten zijn er? 

De kans is groot dat je weet wat een mini vriezer is, maar dat je niet precies kunt uitleggen wat nu de specificaties van de mini vriezer zijn. Tijd om hier dan ook even bij stil te staan. Een mini vriezer is een compacte en vrijstaande vriezer die je in een kleine ruimte kunt plaatsen. Een mini vriezer biedt een beperkte opslagruimte voor eten of voor drankjes. De meeste mini vriezers hebben een inhoud van 1 á 2 kubieke meter. De kleinste modellen zijn kubusvormig en maken het mogelijk om een blikje drinken even goed koud te krijgen. Rechthoekige mini vriezers met meer inhoud zijn natuurlijk ook mogelijk. 

Hoe werkt een mini vriezer vraag je je dan af? Wanneer een vloeistof in damp verandert absorbeert het warmte. Een mini vriezer is eigenlijk niets meer dan een goed geïsoleerde doos voor het koelen van voedsel en dranken. De doos bevat een opslagruimte met daaromheen een gesloten circuit van spoelen die het koelmiddel laten circuleren. Het systeem neemt voortdurend warmte op uit de zijden van de mini vriezer geeft die af aan de buitenkant. De mini vriezer werkt dan ook hetzelfde als een mini koelkast, het verschil is alleen dat de mini vriezer tot onder het vriespunt gaat. Dit is bij mini koelkasten natuurlijk niet het geval, tenzij er ook een vriesvakje in zit. 

Ook een nieuwe mini vriezer kopen? 

De keuze voor een mini vriezer is zo gek nog niet als je wel je eten vers wilt houden maar je niet zoveel ruimte in huis hebt. Dankzij de handige selectie uit dit artikel weet je precies wat de beste mini vriezers zijn om voor te kiezen. Dit maakt het dan ook echt niet meer zo lastig om een geschikte keuze te maken. Blijf zeker even hangen op deze site om ook een kijkje te nemen bij de rest van de artikelen. Je kan hier op de site namelijk nog veel meer nieuws ontdekken!