Schoenenrek: action + andere goedkope goede schoenenrekken

focus photography of pair of red nike running shoes
Photo by Zain Ali on Pexels.com

Zoek jij nog een goedkoop schoenenrek voor bij jou in de gang of in de kamer? Dan hoef je niet langer meer verder te zoeken! In dit artikel lichten we de beste goedkope schoenenrekken toe en vind je zo het ideale exemplaar.

Benieuwd naar de vele goedkope schoenenrekken, van onder andere de Action? Kijk dan snel verder en ontdek wat er voor jou allemaal tussen zit!

Het vinden van het juiste schoenenrek

Bij het vinden van het juiste schoenenrek komt het een en het ander kijken. Het gaat natuurlijk niet alleen om de prijs, al is dat wel mooi meegenomen, maar ook kijk je naar het ontwerp.

Vaak ben je op zoek naar iets dat past bij je gang, kamer of interieur. Op deze manier kun je dan het ideale schoenenrek vinden dat niet alleen voordelig is, maar ook de juiste uitstraling heeft!

In veel gevallen zie je ook dat een schoenenrek in combinatie komt met een kapstok. Dit wil zeggen dat er een plank of rek is voor de schoenen en er een plek is om jassen op te hangen. Zo zijn er ontwerpen die een kapstok en schoenenrek in één zijn.

Bovendien wil je ook een schoenenrek dat wel tegen een stootje kan en niet instort wanneer het twee paar schoenen moet houden. Dit allemaal bij elkaar maakt dat je uitkomt bij het ideale schoenenrek voor jou.

Gelukkig hebben we voor je al het een en het ander aan vooronderzoek gedaan. Zo hebben we al enkele geschikte schoenenrekken samengesteld en kun je deze hieronder terugvinden, samen met de informatie over het rek. Lees dus snel verder en ontdek jouw ideale goedkope schoenenrek!

De beste goedkope schoenenrekken van de Action

We beginnen de lijst aan goede goedkope schoenenrekken met een aantal rekken van de Action. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je hier ontzettend voordelig kunt shoppen, maar er is ook genoeg kwaliteit te vinden. Ontdek daarom hier enkele goede goedkope schoenenrekken!

Kapstok met schoenenrek

We trappen de lijst met deze twee in één schoenenrek van de Action. Dit exemplaar is namelijk niet alleen een schoenenrek maar ook een kapstok. Het voordeel hiervan is dat het minder ruimte in beslag neemt omdat het twee functies vervult.

Verder heb je twee plakken waarop zeker 4 paar schoenen terecht kunnen. Ook zou je de bovenste plank kunnen gebruiken als een soort bankje of stoel. Op deze manier kun je jouw schoenen rustig aantrekken terwijl je zit.

Bovendien is de gehele constructie uitermate stevig en te bevestigen aan de muur. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de stevigheid of stabiliteit van het schoenenrek.

Al deze fantastische eigenschappen en de schappelijke prijs van €27,95 maken dit tot een goede goedkope schoenenrek!

Nog meer goede goedkope schoenenrekken!

Wat betreft de Action is er eigenlijk maar één voordelig schoenenrek en deze hebben we hierboven besproken. Als het aankomt op goede goedkope schoenenrekken zijn er gelukkig nog ontzettend veel te vinden.

Hieronder hebben we deze dan ook voor je uitgezocht en kun jij zelf kijken of het ideale schoenenrek ertussen zit!

Zwart schoenenrek – Blokker

https://www.blokker.nl/schoenenrek-van-metaal—zwart/1813662.html

Ben jij nu op zoek naar iets simplistisch, maar wel functioneel en mooi qua ontwerp? Dan is dit zwarte schoenenrek van de Blokker misschien wel wat voor jou. Het schoenenrek heeft twee rekken en is 79 cm breed in de lengte en heeft genoeg ruimte voor meerdere paren.

Het beschikt over niet veel meer dan stalen stangen, maar heeft een zacht prijsje van slechts €11,99. Bovendien is het een erg stevig ontwerp en behoort het uiteraard tot een van de beste goedkope schoenenrekken!

Metalen schoenenrek/schoenenstandaard 4-laags – Blokker

https://www.blokker.nl/metalen-schoenenrek%2Fschoenenstandaard-4-laags-zilver-50-x-19-x-65-cm—schoenenrekken/3558966.html

De volgende op de lijst betreft een wat veelzijdiger ontwerp. Deze 4-laags schoenenrek is zeker voor zijn prijs een fantastisch exemplaar. Het heeft een metalen uitstraling en past in elke huiskamer of gang.

Het grootste voordeel is het feit dat je in dit schoenenrek ontzettend veel schoenen kwijt kunt. Dit maakt dat het in zijn functie natuurlijk uitermate goed voorziet. Dit gekoppeld met het prijskaartje van €13,95 maakt dit tot een goede goedkope schoenenrek.

Houten schoenenrek/schoenenstandaard 3-laags  

Ook voor de mensen die wat meer geven om de uitstraling of het interieur zijn er natuurlijk genoeg goede goedkope schoenenrekken. Dit Houten schoenenrek 3-laags van de Blokker heeft namelijk een fijne en ook stijlvolle uitstraling.

Daarbij komt ook nog eens dat je niet te veel hoeft te betalen voor de aanschaf van dit schoenenrek. De prijs van €21,94 is namelijk te overzien en iets wat niet te gek is voor een schoenenrek.

Bovendien beschik je over 3 lagen voor je schoenen en elke laag 77 cm breed is. Op deze manier heb je genoeg ruimte om al je schoenen kwijt te kunnen. Als je hout dus mooi vindt of op zoek bent naar iets dat past bij je interieur, dan is dit Houten schoenenrek van de Blokker zeker een goede goedkope optie!

Deluxe Schoenenrek voor 20 paar

https://www.bol.com/nl/nl/p/deluxe-schoenenrek-voor-20-paar-zwart/9200000108271468/?bltgh=pIdNKpUnC5Hn0Nk0fe9Pug.2_36.37.ProductTitle

Als je op zoek bent naar een simpel schoenenrek met veel ruimte, voor bijvoorbeeld in je garage of schuur, dan is de Deluxe Schoenenrek perfect voor jou! Dit schoenenrek is te kopen op bol.com en kost slechts €25,95.

Het grootste voordeel is dat je ontzettend veel ruimte hebt voor je schoenen. Er kunnen namelijk wel 20 paar schoenen in dit schoenenrek, erg handig voor werkschoenen of extra schoenen.

Daarnaast is het schoenenrek makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Zo kun je het bijvoorbeeld dus zelfs meenemen op vakantie.

Alles om het juiste schoenenrek te vinden

We hebben nu enkele schoenenrekken doorgenomen die allen vallen onder de categorie goede goedkope schoenenrekken. Hierbinnen zitten ook weer verschillen en het is dus maar net even kijken wat het beste past bij jou.

Hopelijk is het je gelukt om het ideale schoenenrek te vinden. Mocht je nu nog zoeken let dan op de punten die we eerder in het artikel hebben genoemd, die kunnen je helpen bij het kiezen van jouw goede goedkope schoenenrek!