Zo presenteer je jezelf succesvol als horeca-gelegenheid!

Een succesvol restaurant of café gaat verder dan alleen het serveren van heerlijk eten of drankjes. De presentatie speelt een cruciale rol. Denk aan de aankleding van de ruimte, het meubilair en de menukaart. Een aantrekkelijke presentatie wekt de nieuwsgierigheid van gasten en nodigt hen uit om binnen te stappen.

Als je op zoek bent naar een betaalbare en veelzijdige manier om jouw horecagelegenheid te promoten. Overweeg dan het gebruik van ronde stickers op rol. Deze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op menukaarten, take-out verpakkingen of zelfs op de rekening van je bezoekers. Laat je logo of pakkende slogan terugkomen en creëer zo een subtiele herinnering van hun bezoek. Met ronde stickers op rol kan je ook op een creatieve manier kortingsacties of speciale evenementen onder de aandacht brengen. 

Online zichtbaarheid

In het digitale tijdperk is online zichtbaarheid cruciaal voor het aantrekken van nieuwe gasten. Het delen van heerlijke gerechten en sfeervolle momenten op social media zorgt voor gratis mond-tot-mondreclame. Overweeg raamstickers te laten maken met je social media-iconen en hashtags. Gasten die voorbijlopen worden nieuwsgierig en zullen eerder geneigd zijn je online te volgen. Of kondig acties en evenementen aan op je raam. Raamstickers laten maken kan al vanaf één sticker en is een slimme zet voor extra opvallende zichtbaarheid.   

Klantloyaliteit stimuleren

Het opbouwen van klantloyaliteit is essentieel voor een duurzaam succes. Overweeg het gebruik van ronde stickers op rol als beloningssysteem. Bij elke aankoop kunnen gasten een sticker ontvangen die ze sparen voor korting of een gratis item. Dit creëert niet alleen een gevoel van waardering, maar moedigt ook herhaalbezoeken aan.

Seizoensgebonden aanpassingen

Houd je menu en presentatie fris door seizoensgebonden aanpassingen. Ronde stickers op rol kunnen gemakkelijk worden vervangen en aangepast aan nieuwe gerechten, drankjes of speciale aanbiedingen. Hierdoor blijven gasten nieuwsgierig naar wat er nieuw is en komen ze terug om het uit te proberen.

Lokale en duurzame samenwerking

Versterk je band met de lokale gemeenschap door deel te nemen aan evenementen of samen te werken met lokale bedrijven. Koop ook lokaal waar mogelijk. Communiceer deze betrokkenheid door middel van verschillende promotie-uitingen. Laat zien dat je niet alleen een eetgelegenheid bent, maar ook een actief lid van de buurt. Bundel de krachten, investeer samen in een samenwerking om zo marketingkosten te besparen. 

Steeds meer consumenten geven om duurzaamheid. Laat zien dat je hieraan bijdraagt door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen voor je stickers en verpakkingen. Communiceer je inzet voor duurzaamheid met een duidelijke boodschap en trek daarmee bewuste gasten aan!