Beste mini beamers van dit moment (2023)

Een goede film kijken, wie houdt hier nu niet van? Mocht je zelf altijd weer de leukste films kunnen kijken in huis dan is en mini beamer dé beste aanwinst voor jou om te maken. In dit artikel laten wij je meer zien over de beste mini beamers die je op dit moment kunt vinden. Dankzij de info uit dit artikel is het echt niet meer zo lastig om uit te komen bij de beste mini beamer van het moment. Dit maakt het maken van een aankoop echt een stuk makkelijker dan het in eerste instantie was. 

De beste 5 mini beamers van dit moment (2023)

Anker Nebula Capsule II

Als je op zoek bent naar een mini beamer dan is dit echt een prima optie om te kiezen. Dit is een mini beamer die bekend staat om de hoge mate van draagbaarheid. Hij heeft namelijk de grootte van een blikje fris, hierdoor kan je hem makkelijk overal mee naartoe te nemen. Kies je voor deze mini beamer dan ben je voorzien van een erg prettig maatje. Je kunt ook nog eens gebruik maken van alle soorten functies die je maar kunt wensen. Verbind hem met een Wi-Fi-netwerk om hem binnen no time op te zetten in je woonkamer. De projector draait eigenlijk op Android-software. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de Google Assistant of van de smartphone-app. Dit maakt het echt een van de meest handige mini beamers die je nu maar kunt vinden. Niet voor niets zo’n populaire optie. 

 • De mini beamer is te herkennen aan het zeer compacte formaat
 • Je beschikt over besturing met Google Assistant

Optoma ML750ST beamer/projector

Waarschijnlijk heb je wel eens van dit merk gehoord. Het is namelijk een merk wat echt bekend staat om de uitstekende prijs kwaliteit die zij voor ieder product leveren. Door deze hoge kwaliteit ben je voorzien van een mini beamer die aan alle wensen voldoet die je maar kunt hebben. Het is dan ook echt een van de beste opties die er op dit moment te vinden is. Deze beamer beschikt over 800 LED helderheid waardoor de kleuren echt prachtig zijn om te zien bij het kijken van alle soorten films. Hij is daarnaast in staat om beelden tot een kwaliteit van HD Ready WXGA-resolutie af te spelen. Dit maakt het mogelijk om hem ook te gebruiken voor het afspelen van games als je dit graag wilt. 

 • Deze mini beamer is voorzien van een zeer lange levensduur
 • Hij is klein genoeg om overal mee naartoe te kunnen nemen

ViewSonic M1 smart projector

De ViewSonic M1 smart projector is ook een super goede optie om te overwegen als je op zoek bent naar een mooie mini beamer. Dankzij de standaard is het mogelijk om de hoogte van de beamer af te stellen naar wat jij handig vind. Zo richt je hem altijd op de muur die je voor ogen hebt. Dit maakt het echt een erg prettige beamer om in gebruik te nemen. Een klein minpunt is dat deze projector maximaal 480p kan weergeven. Wel is het een voordeel dat hij is voorzien van een contrast 120.000:. Ook heeft hij een goede batterij die voor een lange tijd in gebruik kan worden genomen. Het is dan ook echt een goede optie om te overwegen, ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs.  

 • De mini beamer heeft een hoge contrastratio van 120.000:1
 • Door de goede batterijduur kan je de beamer lang in gebruik nemen

Philips Neopix Ultra 2+ NPX645

Philips is natuurlijk een merk wat echt bekend staat om de hoge kwaliteit die zij altijd weer weten te leveren. Dit is dan ook niet anders met de Philips Neopix Ultra 2+ NPX645. Door het speciale Android-platform is het mogelijk om te streamen vanaf  Netflix en YouTube. Dit zorgt ervoor dat je jouw films binnen no time klaar kunt zetten voor je filmavondje. Het is ook nog eens mogelijk om snel gebruik te maken van de wifi, Bluetooth of HDMI. Daar komt bij dat je in staat bent om te gamen met de 5 ms input lag. Dit maakt het mogelijk om de vertraging tot een absoluut minimum te beperken. De Neopix ULTRA2+ is daarnaast voorzien van verticale keystone correctie. Dit corrigeert de projectie zodat je een recht beeld hebt als je het scherm kantelt. Al deze bijkomende functies zorgen ervoor dat dit een van de beste mini beamers is die men op dit moment maar kan vinden.  

 • Philips levert altijd een uitstekende prijs kwaliteit verhouding
 • Het is mogelijk om hem zowel verticaal als horizontaal te gebruiken 

Strydo Mini Beamer B1150

Als laatst is het mogelijk om te kiezen voor de Strydo Mini Beamer B1150. Hiermee haal je een super hoge kwaliteit in huis voor je beamer. Met deze mini beamer ben je voorzien van de laatste versie van Bluetooth. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om alles te streamen wat je maar wilt. Zo kan je met een klik op de knop over een filmpje beschikken op de muur. Wat deze mini beamer ook nog eens leuk maakt is het feit dat je bij de aankoop een gratis scherm krijgt. Dit is iets wat je echt niet bij de andere opties van dit lijstje terug kunt vinden. De Strydo Mini Beamer beschikt over Focus- en Keystone correctie. Hiermee is het mogelijk om voor verschillende afstanden het scherm scherp te stellen. Wij raden je zeker aan om deze beamer te overwegen als je op zoek bent naar een nieuwe aanwinst. Neem zelf even een kijkje bij de reviews van de voorgaande klanten als je een beeld wilt krijgen van de hoge kwaliteit die je zelf in huis kunt halen. 

 • Deze mini beamer is voorzien van de laatste versie Bluetooth
 • De reviews zijn erg positief over de kwaliteit van de beamer. 

Philips PicoPix Micro2 mini beamer 

Dit is de Philips PicoPix Micro2 mini beamer en deze staat erg goed bekend. Hij heeft een lage prijs. Je kan zelf kiezen of je één wil die via wifi verbinding maakt met jouw toestel of laptop, of via een aansluiting zoals USB-C. De mini beamer heeft een helder beeld en goede luidsprekers. Hierdoor hoef je niet gelijk een aparte muziekbox erbij aan te schaffen. Daarnaast biedt hij een lange batterij duur. 

Je kan hem met maar 600 gram gemakkelijk meenemen overal mee naar toe. Daarnaast kan je hem dus gemakkelijk verbinden waardoor je beschikking hebt tot allerelie verschillende streamingzenders. Wij zijn zelf helemaal weg van de PicoPix Micro ook door zijn lage prijs. Voor 300 euro heb je hem al in huis. 

Beste koop tips: waar moet je op letten bij het aanschaffen van een mini beamer  

Het kopen van een mini beamer is natuurlijk iets waar je wel voldoende tijd in moet stoppen. Je wilt namelijk wel zeker weten dat je geen miskoop begaat. Om hiervoor te zorgen moet je denken aan de juiste voorbereiding voor jouw aankoop. Om hiervoor te zorgen kan je hieronder een aantal handige tips en tricks terugvinden. Door deze tips in het achterhoofd te houden is het een fluitje van een cent om ook altijd weer uit te komen bij de beste mini beamer van dit moment. 

 • Check altijd het contrast – er zijn divers dingen die van belang zijn voor het maken van de koop van een nieuwe mini beamer. Zo moet je bijvoorbeeld kijken naar de verhouding van contrast op het scherm. Dit is ook wel het verschil tussen donkere en lichte delen op het scherm. Een goede contrastverhouding is van doorslaggevend belang voor jouw ervaring bij het kijkken. De kwaliteit van het scherm en het omgevingslicht zijn van invloed op de contrastverhouding van de beamer. Wij raden aan om te kiezen voor een beamer met een verhogen van 1000:1 of hoger. Als je hier onder gaat zitten dan is de kans namelijk groot dat het scherm erg grijs wordt, niet wat je wilt hebben natuurlijk. 
 • Kijk naar de resolutie – het is logisch dat je goed moet kijken naar de resolutie van de beamer die je op het oog hebt. Een hogere resolutie staat gelijk aan een scherpe beeldkwaliteit. Het is belangrijk om een projector te vinden met een hoge resolutie als je op zoek bent naar een mini beamer die gebruikt wordt voor het bekijken van films. Het beste is om te kiezen voor een scherm van Full HD 1080P. Je kunt er echter ook voor kiezen om een mini beamer te kopen met een hogere resolutie. Hou wel rekening met het feit dat de prijzen ook aanzienlijk op zullen lopen als je kiest voor een hogere kwaliteit. Dit is het overigens wel meer dan waard. 
 • Kies voor gebruiksvriendelijkheid – je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je in staat bent om je beamer op een simpele manier te gebruiken. Hier hoef je je vandaag de dag echter geen zorgen meer over te maken. Het aanschaffen van een projector met draadloze maakt het mogelijk om binnen no time aan de slag te gaan met het streamen van alle soorten films. Zorg dat je beamer een hogere bandbreedte ondersteunt. Op die manier zal je minder snel vertraging hebben bij het draadloos projecteren tijdens het streamen. Door te kiezen voor een hoge mate van gebruiksgemak is het mogelijk om echt altijd weer een beamer te gebruiken, ook als je wellicht niet zo technisch bent onderlegt. Het hoeft namelijk echt niet zo lastig te zijn. 
 • Kijk naar de techniek – als laatste is het van belang om de specificaties van jouw model even goed door te nemn Een miniprojector heeft short-throw of ultra-short-throw. Bij short-throw is de positionering voorzien van een afstand tussen de 2 en 5 meter. Bij de ultra-short throw ligt dit tussen de 0 en 2 meter. Het spreekt voor zich dat deze laatste optie met name geschikt is voor de kleinere ruimtes. Het is handig om hier goed bij stil te staan als je een aankoop doet. Je wilt namelijk niet hebben dat je een mini beamer koopt die achteraf toch te groot of juist te klein blijkt te zijn voor de ruimte. Check het daarom altijd even zeker en voorkom dat je fouten maakt bij het maken van je keuze. 

Wij raden je zeker aan om de bovenstaande tips en tricks goed in het achterhoofd te houden als je op zoek gaat naar een mini beamer. Met deze tips en tricks is de kans namelijk veel groter dat je ook echt uit zal komen bij een mini beamer die past bij wat je zoekt. Het is overigens mogelijk om via onze site nog veel meer leuke artikelen in huis te halen. Dit maakt het voor eenieder dé site om even te bekijken voordat je zomaar een aankoop doet. Met onze site kom je binnen no time uit bij de juiste spullen! 

Wat is een mini beamer en welke soorten heb je? 

Waarschijnlijk weet je wel wat een beamer is. Nu is de kans groot dat je niet precies weet wat de echte betekenis is van de mini beamer. Het is dan ook handig om hier toch even wat dieper op in te gaan. De mini beamer is aan te merken als een klein apparaat waarmee je jouw beelden op de muur kunt laten projecteren. Hiermee ben je bijvoorbeeld in staat om een filmpje te kijken in huis. Het is mogelijk om hem zo op de muur te projecteren, maar je kunt er ook een los scherm bij kopen. We zien dat dit erg populair is onder de bedrijven die een mini beamer zoeken voor het houden van presentaties. 

Je moet natuurlijk goed nadenken over de soort mini beamer die je eigenlijk in huis wilt halen. Je kunt gaan voor een beamer die gebruikt kan worden met je mobiele telefoon. Dit zorgt ervoor dat je scherm van je telefoon op de muur wordt gestraald. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een mini beamer die met je computer kan worden verbonden. Door hiervoor te kiezen ben je in staat om een veel betere kwaliteit in huis te halen. Uiteindelijk is het echter een volledig persoonlijke keuze om te maken, iets waar wij je niet mee kunnen helpen. 

Zelf de beste mini beamer kopen

Een mini beamer is echt een super goede aanwinst voor alle mensen die graag films op hun eigen muur willen bekijken. Dankzij de mini beamer weet je zeker dat je in staat bent om de bios in huis te halen. Heb je nog meer leuke aanwinsten op je verlanglijstje staan? Blijf dan zeker even hangen op deze site, er is namelijk nog veel meer te ontdekken. Met onze site weet je zeker dat je nooit meer een miskoop zal begaan!